Tuunattu makaroonilaatikko (Jenna P.)

Lukijan resepti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

39 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Helppoa ja maukasta. Kehitelty, koska munamaito ja perusmakaroonilaatikko alkoivat tympiä.

Advertising information

Ainekset

  • 400 g jauhelihaa (nauta tai sika-nauta)
  • 1 iso sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 prk juustokermaa (3 juustoa)
  • 2 tomaattia
  • 100-150 g juustoraastetta
  • mustapippuria
  • suolaa maun mukaan

Valmistusohje

  • Keitä makarooit al denteksi.
  • Ruskista ja mausta jauheliha ja sipulit.
  • Sekoita jauheliha ja makaronit ja kumoa uunivuokaan.
  • Lisää juustokerma
  • Pinnalle siivutetut tomaatit ja juustoraaste.
  • Itse laitan niin, että suuriman osan juustoraasteesta laitan alinmaiseksi, sitten tomaatit ja vain vähän päälle juustoraastetta, jolloin tomaatit "kuivuvat" uunissa.
  • Paista kunnes tomaatit kuivahtavat ja juusto ruskistuvat.
  • Jos on suuri sipulin ystävä, voi laittaa pinnalle myös sipulirenkaita.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä