Tonnikala-Pesto muffinssit (Irmeliina)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Tonnikala-Pesto muffinssit



1 annos rahkavoitaikinaa
esim seuraavasti:
1 prk rahkaa

250 g voita

4 dl jauhoa (itse olen korvannut 1 dl ohrajauholla)

1 tl leivinjauhetta

Sekoita pehmenneet voi ja rahka keskenään. Sekoita seokseen jauhot ja
jauhoihin lisätty ja sekoitettu leivinjauhe.

Sekoita taikinaksi.
Muotoile palleroksi!

Laita esim. pakastepussiin tai muuhun muovipussiin ja linttaa kädellä
littanaksi.
Laita jääkaappiin kovettumaan täytteen teon ajaksi jotta
kovettuu ja on helpompi kaulia.

Täyte
Pestoa ( ei pakollista, antaa vain mielestäni kivan maun)

2 prk tonnikalapaloja öljyssä

1 paprika

1-2 sipulia

1-2 kananmunaa

juustoraastetta

valkosipulin kynsiä maun mukaan

suolaa

mustapippuria

Pilko paprika ja sipuli kuutioksi!
Hienonna valkosipulinkynnet, sekoita
kulhossa ja lisää tonnikala (valuta öljy pois). Mausta suolalla ja
mustapippurilla.
Lisää seokseen kananmuna tai pari riippuen siitä
paljonko täytettä teet. Lisää juustoraastetta 100-150 grammaa. Sekoita!

Kauli rahkavoitaikinasta suorakaiteenmuotoinen levy. ja leiko esim.
neliöitä. Laita taikina neliöt esim. silikonimuffinssivuokiin (itse
öljysin oliiviöljyllä).
Sivele taikinakupit pestolla ja laita täytettä
päälle. Nipistele kulmat kiinni ja voitele muffinssit kananmunalla.
Paista uunissa 200 asteessa kullanruskeiksi!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä