Suklaakakku (Mathilda)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Olen saanut ohjeen yli 15 vuotta sitten serkultani. En tiedä mistä
alkuperäinen ohje on. Meillä on tarjottu tätä kakkua arkena ja
juhlissa. Aina se on ollut suosittu leivonnainen. Siitä pitävät sekä
aikuiset että lapset.

Suklaakakku

250 g margariinia tai voita
3 dl sokeria
4 kananmunaa
1 dl maitoa
3 dl venhäjauhoja
1 ½ dl tummaa kaakaota (Esim. Van Houten)
1 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria

Voitele ja korppujauhota iso kuivakakkuvuoka (itse käytän 1,8 l
torvivuokaa). Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat
yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää maito ja lopuksi jauhot ja mausteet.

Kaada kakku vuokaan
ja paista 175 asteessa noin tunti. Anna kakun hieman jäähtyä ja kumoa
kypsä kakku lautaselle. Jäähtyneen kakun pinnalle voit sihdata
koristeeksi tomusokeria.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä