Soppaa se on seljanka varsinkin (Polgara)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Kunnon seljankan teko Venäjällä alkoi kokin tullessa töihin ja
heittäessä pataan eilisten lihojen jämät ,D

Soppaa se on seljanka varsinkin

Mutta itse teen näin:

Pala
tavallista tai kiinankaalia (se persus esim.), 1/4 tai 1/2 pientä
tavallista kaalia
4 porkkanaa
1 iso sipuli tai pari pientä
Pala lanttua
Selleriä (jos siitä tykkää, varsiselleri sopii erinomaisen hyvin)
(vihannekset voipi korvata pakastejuurespusseilla, näitä sitten 2 kpl)
2 lihaliemikuutiota
valkosipulia muutama kynsi
jokunen maustepippurilihaa (jauheliha, kinkkukuutiot, jos aikaa on,
heitetään esim. pala naudan lapaa tms. kiehumaan ja perataan se
kypsänä, jonka jälkeen juurekset sekaan)
4 perunaa
2 suolakurkkua (SUOLA- siis Myrttistä jos on!)
2 prk tomaattipyrettä
Kapriksia ja oliiveja, jos onSitruunamehua (jos on) tai suolakurkkujen
lientä Smetanaa tai kermaviiliä Keitetään juurekset ja kaali lähes
kypsäksi mahd. pieniksi pilpottuna, lisätään samoin pieneksi pilpotut
perunat ja liha. Keitellään kypsäksi. Kypsään keittoon lisätään vasta
pienenpienet suolakurkkusipaleet, tomattipyre sekä sitruunamehu tai
suolakurkkujen liemi. Tästä satsista tulee n. 4 litran kattilallinen
emmettä. Jos halutaan nätisti tarjolle, laitetaan päälle läntti
smetanaa, sitruunaviipale ja kolme mustaa oviilia! Avot, nazdrodovje!
Unohtuikohan jotakin???? Ai niin, lämmittäessä vielä parempaa ,D

 

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä