Perinteinen siskonmakkarakeitto (Tarjuska)
Uusimmat reseptit
Advertising information
Perinteinen siskonmakkarakeitto
8-10 perunaa
n. 4-5 porkkonaa
n. 300g:n pala lanttua
vettä
lihaliemikuutio
suolaa maun mukaan
500g siskonmakkaroita
persiljaa
Kuori lanttu ja porkkanat, kuutioi ne ja lisää vettä sen verran kattilaan, että juurekset peittyvät. Mausta suolalla. Laita liedelle kiehumaan siksi aikaa, kun kuorit perunat ja kuutioit ne. Lisää kuoritut perunakuutiot joukkoon ja lisää lihaliemikuutio. Keitä juures – perunakuutioita kunnes ovat kypsyneet. Lisää siskonmakkarat, jotka olet puristanut luonnonsuolikuoresta. Keitä keitto kypsäksi, tarkista maku. Lisää viimeiseksi persiljasilppua keiton pinnalle.