Meksikolainen pastalaatikko (Tii)
Uusimmat reseptit
Advertising information
Tämän ohjeen olen joskus löytänyt jostain lehdestä.
On hyvää vaihtelua perinteiseen makaroonilaatikkoon.
Tässä alkuperäisessä ohjeessa ei kyllä ole tomaattia,mutta voihan sitä
halutessaan lisätä.Itse käytin Mexican kastikkeen sijasta tacosoosia.
Meksikolainen pastalaatikko
n.500 g pastaa
Jauhelihakastike:
700g jauhelihaa
1 iso sipuli
1tlk mexican-ateriakastiketta
1 paprika
Valkokastike:
4rkl margariinia
6rkl vehnäjauhoja
1 l maitoa
suolaa,mustapippuria ja muskottipähkinää
Pinnalle reilusti juustoraastetta.
Paista jauheliha ja sipuli. Lisää mexican-kastike ja kuutioitu
paprika.Anna hetki "kiehahtaa".
Valkokastike:Kuumenna rasva kattilassa,sekoita joukkoon jauhot.Ota
kattila liedeltä ja lisää maito vähitellen samalla sekoittaen. Anna
kastikkeen kiehua hiljalleen 5 min.koko ajan sekoittaen.Mausta.
Laita voideltuun vuokaan keskenään sekoitettu pasta ja
jauhelihakastike.Kaada päälle valkokastike ja laita pinnalle
juustoraastetta. Paista 225 asteessa 30 minuuttia.