Mansikka-raparperipiirakka (Henna P.)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Minun ykkös makea leivonnainen on kesäinen herkku, joka saa aina saapuessaan paikalle uusia uskollisia ystäviä.
Sepä tulee tässä:

Mansikka-raparperipiirakka

Pohja:
3 munaa
3 dl sokeria
1 dl voisulaa jäähdytettynä
1 ½ dl kermamaitoa
4 ½ dl vehnäjauhoja
2-3 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri
Lisää voisula
Yhdistä jauhot ja leivinjauhe
Lisää jauhoseosta vuorotellen kermamaidon kanssa

Päälle raparperia ja mansikoita pieninä palasina

Paisto 200-225 n. 20 min

Kuuman piirakan päälle tulee vielä vaniljakiisseli

Vaniljakiisseli:
3 rkl voita
1 ½ dl sokeria
3 dl kermamaitoa
2 rkl perunajauhoja
3 tl van.sokeria

Kaada kaikki ainekset kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä kunnes
paksunee (n. 7-10min.). Huom! Lisääthän perunajauhon kylmään
kermamaitoon.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä