Lämmin pastasalaatti (Rimatonna)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Lämmin pastasalaatti



Yhdelle (iso annos)

n.150g eri salaattilaatuja pestynä ja revittynä (lollo rosso,
jääsalaatti, punasalaatti jne)

½ dl gouda-emmental-juustoraastetta
4 mustaa, kivetöntä oliivia

4 kirsikkatomaattia puolitettuina

Tomaattikastike:
½ prk tomaattimurskaa

½ dl tomaattipyreetä

2 valkosipulinkynttä murskattuna

1 pieni punasipuli

pitsamaustetta
mustapippuria myllystä

ripaus sokeria ja suolaa

1 dl kypsää jauhelihaa

1 dl kypsää fusilli-pastaa

öljyä

Kuullota valkosipulimurskaa ja kuutioitua sipulia hetki kasarissa.
Lisää tomaattimurska ja pyree, sekoita ja mausta. Anna hautua puolisen
tuntia tai kunnes kastike on keittynyt hieman kokoon. Lisää sekaan
kypsä jauheliha. Tarkista maku, lisää tarvittaessa mausteita.
Sekoita joukkoon kypsä pasta. Lado isolle lautaselle salaateista peti,
kaada keskelle tomaatti-pastakastike. Ripottele sivuille oliivit sekä
kirsikkatomaatin puolikkaat. Ripottele pinnalle juustoraaste, tarjoa
heti. Kaveriksi sopii vaikkapa patonki ja ruokajuomaksi raikas vesi.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä