Kanankuiskaus (Tanja)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Tästä ruoasta on kehittynyt vuosien saatossa meidän porukan lempiruoka.
Alkuperäistä ohjetta ei ole, enkä tiedä onko koskaan ollutkaan.
Alunperin sisko tätä teki ja siitä tämä on muokkaantunut meidän
mieleiseksemme.

Kanankuiskaus

paistettu broileri

herkkusieniä (myös säilyke käy)
maun mukaan
1pkt pekonia

n.200g savukinkkua

2dl kermaa

salviaa (maun mukaan)
currya (maun mukaan)

Perkaa Broileri ja pilko palat. Paista ja pilko myös pekoni. Paista
pekonin rasvassa pieneksi pilkottu savukinkku. Pese ja Viipaloi tuoreet
herkkusienet. Levitä kaikki ainekset laakealle uunin kestävälle
astialle. Lisää mausteet ja kerma. Paista uunin yläosassa noin 250
asteen lämmössä pinta rapeaksi.
Lisäkkeeksi sopii parhaiten keitetty riisi johon pilkottu sekaan
tuoretta paprikaa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä