Kanankuiskaus (Tanja)
Uusimmat reseptit
Advertising information
Tästä ruoasta on kehittynyt vuosien saatossa meidän porukan lempiruoka.
Alkuperäistä ohjetta ei ole, enkä tiedä onko koskaan ollutkaan.
Alunperin sisko tätä teki ja siitä tämä on muokkaantunut meidän
mieleiseksemme.
Kanankuiskaus
paistettu broileri
herkkusieniä (myös säilyke käy)
maun mukaan
1pkt pekonia
n.200g savukinkkua
2dl kermaa
salviaa (maun mukaan)
currya (maun mukaan)
Perkaa Broileri ja pilko palat. Paista ja pilko myös pekoni. Paista
pekonin rasvassa pieneksi pilkottu savukinkku. Pese ja Viipaloi tuoreet
herkkusienet. Levitä kaikki ainekset laakealle uunin kestävälle
astialle. Lisää mausteet ja kerma. Paista uunin yläosassa noin 250
asteen lämmössä pinta rapeaksi.
Lisäkkeeksi sopii parhaiten keitetty riisi johon pilkottu sekaan
tuoretta paprikaa.