Kanaleipä (Kaisa K.)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Tämä resepti syntyi yhdessä ystäväni Anun kanssa, kun halusimme kokata
yhdessä jotain tavanomaisesta poikkeavaa kanaruokaa. Tämä ruoka onkin
mukavaa kahdestaan kokkailtavaa, toinen pilkkoo kasviksia ja toinen
hoitaa paistopuolen. Helppo tämä ruoka on myös yksin kokkailtavaksi,
mutta makunautinto on sellainen, että suosittelen jakamaan sen hyvässä
seurassa. 😉

Kanaleipä

n. 400 g hunajamarinoituja broilerin filesuikaleita
1 kesäkurpitsa

1 punasipuli
1 paprika
valkosipulia maun mukaan
1 prk Keiju kevyt Välimeren yrtit -seosta (=kasvirasvalevite, löytyy
ainakin Prismasta tuorejuustojen lähettyviltä)

Moniviljapaahtoleipäviipaleita (käytettiin Vaasan Täyshyvät leipää,
sopi tähän mainiosti)

Flora Culinessea

Ota broilerin suikaleet lämpöön 1/2 tuntia ennen niiden paistamista.
Pese ja pilko kesäkurpitsa, punasipuli, paprika ja valkosipuli.
Ruskista kanasuikaleet ja valkosipulit tilkassa culinessea pannulla.
Lisää joukkoon kesäkurpitsakuutiot ja anna kypsyä hetken aikaa. Lisää
viimeisenä paprika ja punasipulit, sekoittele. Lisää joukkoon Keiju
Välimeren yrtit, laita levy miedolle lämmölle, kansi pannun päälle,
anna hautua n. 15 minuuttia.
Paista leivät juuri ennen tarjoilua pannulla molemmin puolin
culinessessa kauniin ruskeaksi. Nauti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä