Broilerimakaroonivuoka (Kirsikka1980)
Uusimmat reseptit
Advertising information
Todellinen koko perheen herkku, meillä tämä katoaa suihin alta
aikayksikön 🙂
Broilerimakaroonivuoka
Valmisteluaika n. 30min + 1 h uunissa 200 asteessa
450g hunajamarinoituja broilerinfileesuikaleita
400g makaroonia
1 tl voita/margariinia/öljyä
2-3 rkl currya
1 pkt koskenlaskijasulatejuustoa/sinihomejuustoa
2 dl kuohukermaa
2 kananliemikuutiota
0,6l kuumaa vettä
2 kananmunaa
200g kasviksia oman maun mukaan, itse olen käyttänyt mm.
pakaste porkkanoita, herneitä, maissia, paprikaa yms..
Valmistusohje:
1. Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen
2. Keitä makaroonit ja paista broilerinfileesuikaleet paistinpannulla
pienessä määrässä rasvaa, mausta curry-jauheella.
3. Kiehauta 0,6l vettä, lisää siihen kanaliemikuutiot. Anna jäähtyä
hetki. Kun liemi on jäähtynyt, kaada kuohukerma joukkoon sekä
kananmunat.
4. Paloittele juusto pieniksi kuutioiksi.
5. Laita broilerinfileesuikaleet, makaroonit sekä kasvikset
uunivuokaan. Upota pilkotut juustonpalat laatikon sekaan.
Kaada päälle munamaito.
6. Kypsennä uunin toiseksi alimmalla tasolla 200 asteessa 1h.