Banaanikääretorttu (Lotta)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

14 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Banaanikääretorttu

Pohja:
4 Munaa
1 1/2 sokeria
4 rkl vehnäjauhoja
2 rkl perunajauhoja
3 rkl kaakaojauhoja
1 tl leivinjauhoja

Täyte:
3 pientä banaania
3-4 dl kuohukermaa
250 g rahkaa
n. 1 dl kinuskikastiketta (1dl kermaa, 1 dl fariinisokeria, kiehauta)
1 tl kanelia

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja siivilöi joukkoon, sekoita varovasti.
Levitä taikina leivinpaperille ja paista 200 asteessa 10 minuuttia.
Kumoa pohja sokeriselle leivinpaperille jäähtymään.
Vatkaa
kerma vaahdoksi. sekoita toisessa kulhossa rahka, kinuskikastike ja
kaneli, lisää kerman joukkoon. Levitä noin puolet jäähtyneelle
pohjalle, viipaloi päälle banaanit. Rullaa torttu. Levitä loput
täytteestä päälle.

Tämä on  taivaallista.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä