Anopin slovakialainen hapankaalikeitto (Tiina P.)

Lukijan resepti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

19 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Anopin slovakialainen hapankaalikeitto



1 iso sipuli
2 mausteista makkaraa
3-4 keskikokoista perunaa
500g
hapankaalia

1 tlk kermaviiliä
vetta

tilkka ruokaöljyä

1tl paprikajauhetta

1tl suolaa

Kuullota sipulihake öljytilkassa kattilan pohjalla. Lisaa kuutioiksi
pilkotut makkarapalat ja paista hetki. Lisaa paprikajauhe, kuutioiksi
pilkotut perunat ja vettä haluttu määrä. Kun perunat ovat puolikypsiä,
lisää valutettu hapankaali. Kun perunat ovat lähes kypsiä, lisää
kermaviili ja suola.
Tämä keitto maistuu ympäri vuoden, Slovakiassa se kuuluu myos
joulupöytään alkukeitoksi. Mita mausteisemmat makkarat sen parempi.
Keitto on parasta paivän-parin kuluttua valmistuksesta.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä