Naudanlihaa ja nuudeleita
Uusimmat reseptit
Advertising information
Nälkäinen perhe on helppo ruokkia nuudeleista ja lihasta valmistetulla ruoalla, jota keventää kasvikset. Itseasiassa pienikin lihamäärä riittää, käytä kasviksia enemmän, tai jopa pelkästään niitä.
Naudanlihaa ja nuudeleita
4 annosta
reilusti vettä
4-5 pussia nuudeleita
tilkka seesami-, tai maapähkinäöljyä
300 g naudan paahto-, tai sisäpaistia
4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
200 g kukkakaalia
2 isoa sipulia
150 g sokeriherneen palkoja (Sugar Snaps)
1 punainen paprika
2-3 rkl tummaa soijakastiketta
2 tl Spice Up galangaltahnaa
Pinnalle:
50 g kevätsipulia
Kiehauta vesi, laita nuudelit kuumaan veteen muutamaksi minuutiksi, valuta.
Leikkaa kukkakaali paloiksi, sipulit ohuiksi lohkoiksi, herneenpalot viistottain suikaleiksi ja paprika suikaleiksi.
Poista lihasta tarvittaessa kalvot ja leikkaa se poikkisyin suikaleiksi.
Kuumenna tilkka öljyä wokissa, paista lihaan väri ja lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli.
Lisää kukkakaali, sipulit, herneet ja lopuksi paprika, kääntele hetki. Mausta seos soijakastikkeella ja galangaltahnalla.
Sekoita joukkoon nuudelit ja kuumenna ruoka.
Ripottele pinnalle kevätsipulisilppu.
Tarjoa lisäksi vahvaa chilikastiketta.
Vinkki! Tämä ruoka maistuu herkulliselta myös jauhelihasta valmistettuna!