Banaani-suklaakuppikakut

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

18 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Yllätä vieraasi täytetyillä kuppikakuilla. Pursota sisään omia lempitäytteitä!

Banaani-suklaakuppikakut
15 kappaletta

Taikina:
¾ dl juoksevaa margariinia
2 dl sokeria
1 muna
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl Dr.Oetker Leivinjauhetta
2 tl Dr.Oetker Vaniljasokeria
2 isoa banaania soseutettuna
¾ dl maitoa tai kuohukermaa

Lisäksi:

Dr.Oetker Muffinivuokia

Täyte:
½ pss Dr.Oetker Kakkumousse vaniljanmakuinen
1 ¼ dl maitoa

Kuorrute:
1 pss Dr.Oetker Kakkumousse suklaanmakuinen
2 ½ dl maitoa

Pinnalle:
Dr.Oetker Cupcake Confetti ?koristerakeita

Mittaa taikinan ainekset kulhoon ja sekoita lusikalla tai puuhaarukalla tasaiseksi.
Jaa värikkäisiin muffinivuokiin puoliväliin asti ja paista 200 asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 15
minuuttia. Jäähdytä.

Valmista täyte ja kuorrute.
Vatkaa ensin kulhossa vaniljanmakuinen kakkumousse ja maito. Nosta hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.
Vatkaa sitten suklaanmakuinen kakkumousse ja maito. Nosta hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.
Laita mousset kahteen erilliseen pursotinpussiin. Käytä valkoiseen hieman ohuempipäistä pursotinterää ja
suklaatäytteeseen hieman laajempaa pursotinterää.

Paina vaniljatäytteisen pussin pursotinterä muffinin pinnalta sisään ja purista napakasti täytettä muffinin
sisälle. Täytä kaikki muffinit näin. Pursota suklaamousse muffinien päälle koristeeksi ja koristele värikkäillä Cupcake Confetti ?koristerakeilla. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä