Saksanhirvi- ja kylmäsavulohileivät
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6-8 annosta
Saksanhirvileivät
- 6-8 kpl Maalahden Limppu leipäviipaleita
- paprika-chilituorejuustoa tai muuta tuorejuustoa
- 50 g saksanhirvileikkelettä
- 1-2 rkl tuoretta salviaa
Pinnalle:
- ituja
- 2 kirsikkatomaatia TAI
- 2 miniluumutomaattia (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Laita Maalahden Limppu leipäviipaleet tarjoiluvadille.
- Laita paprika-chilituorejuusto kulhoon. Hienonna saksanhirvileikkeleet pieniksi muruiksi.
- Hienonna salvia.
- Sekoita ainekset keskenään ja tarkista maku.
- Levitä täyte leipäviipaleille ja koristele iduilla kirsikka- tai miniluumutomaateilla.
Ainekset
6-8 annosta
Kylmäsavulohileivät
- 200 g yrttituorejuustoa
- 50 g kylmäsavulohta
- 1-2 rkl tilliä
Pinnalle:
- ituja
- kirsikkatomaatteja TAI
- miniluumutomaatteja (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Laita Maalahden Limppu leipäviipaleet tarjoiluvadille.
- Laita yrttituorejuusto kulhoon ja hienonna joukkoon kylmäsavulohi ja tilli.
- Sekoita ja tarkista maku.
- Levitä täyte leipäviipaleille ja koristele iduilla ja kirsikka- tai miniluumutomaateilla.