Mansikka-fetaleivät
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 10 Maalahden Limppu -leipäviipale
- maun mukaan tatsoi
- maun mukaan tuore rucola
- 100 g fetajuusto
- mustapippurirouhe
- 10 basilikanlehti
- 10 mansikka
- maun mukaan balsamico
- maun mukaan tervasiirappi
Mansikka-fetaleivät valmistuvat jo vieraidenkin odotellessa. Kauniit leivät sopivat erinomaisesti myös kevään ja kesän juhlahetkiin. Juureen leivottu Maalahden Limppu on ihastuttava leipä, sillä sen hieman makea maku sopii niin makeiden kuin suolaistenkin täytteiden kanssa ja leipä pysyy pitkään mehevänä.
Mansikka-fetaleivät
10 annosta
10 viipaletta Maalahden Limppua
muutama kämmenellinen tatsoita ja rucolan versoja tai muita versoja
100 g fetajuustoa
mustapippuria myllystä
10 basilikanlehteä
10 mansikkaa
balsamicoa tai tervasiirappia
Laita Maalahden Limppu -leipäviipaleet tarjoiluvadille. Laita jokaiselle tatsoita ja rucolan versoja tai muita versoja. Murusta päälle fetajuustoa. Rouhi pinnalle mustapippuria myllystä. Koristele basilikalla ja mansikoilla.
Valuta pinnalle balsamicoa tai tervasiirappia.