Lammaskebakot, kaura-riisiseos, tomaattisipulisalsa, valkosipuli-paprikakermaviilikastike

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Lammaskebakot, kaura-riisiseos, tomaattisipulisalsa, valkosipuli-paprikakermaviilikastike

0,5kg lampaanjauhelihaa tai puolet nautaa/possua
1dl korppujauhoja
2dl vettä
1 iso sipuli silputtuna
3 valkosipulinkynttä
muutama ruokalusikallinen jeeraa
pippurisekoitusta
suolaa
paprikajauhetta

Mittaa korppujauhojen joukkoon vesi, anan turvota hetki, lisää muut aineet. Pyöritä pötköiksi tai varrastikun ympärille. Paista uunissa 225 asteessa puolisen tuntia.

Tarjoa lisänä kermaviilikastike, jonka maustat paprikajauheella ja valkosipulimurskalla.

Tomaatti-sipulisalsa:

Pilko pienen pieniksi kuutioiksi sipuli ja tomaatit.

Lisää joukkoon sitruunamehua ja persilja/korianterisilppua.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä