Valkosipuli-juustopiiras

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • vehnäjauho
  • margariini
  • suola
  • vesi
  • kerma
  • valkosipulinkynsi
  • juustoraaste
  • kananmuna
  • kerma-maito

Valkosipuli-juustopiiras

Pohja:
3dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5dl vettä/kermaa

nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
n. 5 valkosipulinkynttä hienonnettuna
100-200g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää valkosipulimurska ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: