Valkosipuli-juustopiiras

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- vehnäjauho
- margariini
- suola
- vesi
- kerma
- valkosipulinkynsi
- juustoraaste
- kananmuna
- kerma-maito
Valkosipuli-juustopiiras
Pohja:
3dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5dl vettä/kermaa
nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.
Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.
Täyte:
n. 5 valkosipulinkynttä hienonnettuna
100-200g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa
Ota pohja uunista ja lisää valkosipulimurska ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.
Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.
Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset.