Välimeren kasviskiusaus
- 15 min Työaika
- 1 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 500 g peruna-sipulisekoitusta
- 150/300 g Apetina classic salaattijuustoa öljyssä
- 100 g sokeriherneenpalkoja (tuoreena tai pakasteena Sugar Snaps)
- ½ pieni kesäkurpitsa
- 1 - 1 ½ dl aurinkokuivattuja tomaatteja
- 10 sitruunatäytteistä oliivia
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 punainen/keltainen paprika
- Santa Marian yrttitarhan mausteseosta
- suolaa
- 3 dl kevyt ruokakermaa
- 100-150 g juustoraastetta
- timjamia
Valmistusohje
- Laita peruna-sipulisekoitus uunivuokaan.
- Lisää vuokaan valutetut salaattijuustokuutiot, viipaloidut sokeriherneenpalot, kesäkurpitsapalat, silputut aurinkokuivatut tomaatit, hienonnetut valkosipulinkynnet, oliiviviipaleet ja paprikapalat. Mausta Yrttitarhan mausteseoksella ja suolalla.
- Kaada joukkoon ruokakerma.
- Ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta.
- Kypsennä 200 asteessa 30-45 minuuttia.
- Koristele timjamilla.