Välimeren kasviskiusaus

  • 15 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

142 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Kasvisruokaohjeita on toivottu paljon.
Tässä teille ohje helppoon kasviskiusaukseen, jonka lopputulos on maukas ja täynnä ihania Välimerellisiä makuja.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 500 g peruna-sipulisekoitusta
  • 150/300 g Apetina classic salaattijuustoa öljyssä
  • 100 g sokeriherneenpalkoja (tuoreena tai pakasteena Sugar Snaps)
  • ½ pieni kesäkurpitsa
  • 1 - 1 ½ dl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 10 sitruunatäytteistä oliivia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen/keltainen paprika
  • Santa Marian yrttitarhan mausteseosta
  • suolaa
  • 3 dl kevyt ruokakermaa
  • 100-150 g juustoraastetta
  • timjamia

Valmistusohje

  • Laita peruna-sipulisekoitus uunivuokaan.
  • Lisää vuokaan valutetut salaattijuustokuutiot, viipaloidut sokeriherneenpalot, kesäkurpitsapalat, silputut aurinkokuivatut tomaatit, hienonnetut valkosipulinkynnet, oliiviviipaleet ja paprikapalat. Mausta Yrttitarhan mausteseoksella ja suolalla.
  • Kaada joukkoon ruokakerma.
  • Ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta.
  • Kypsennä 200 asteessa 30-45 minuuttia.
  • Koristele timjamilla.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä