Tikka Masala ja kurkkuraita

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

12 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen

Advertising information

Mainos päättyy, resepti jatkuu

Ainekset

1 annosta
  • 1 pkt Jokaiselle Tikka Masala
  • 1 dl turkkilainen jogurtti
  • ½ tl tuore inkivääri
  • suola
  • 5 cm kurkku
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Jokaiselle tuotesarja hemmottelee myös intialaisen ruoan ystäviä ihastuttavalla Tikka Masalalla, jonka pääraaka-aineena on käytetty tofua. Lämmitä annos ja nauti!
Astetta ruokaisamman version saat, kun valmistat seuraksi raikasta kurkkuraitaa.
Kokeile!

Tikka Masala ja kurkkuraita
1 annos

1 pakkaus Jokaiselle Tikka Masala

Lisäksi:
1 dl turkkilaista jogurttia
½ tl tuoretta inkivääriä raastettuna tai hienonnettuna
ripaus suolaa
5 cm pala kurkkua raastettuna

Valmista ensin kurkkuraita.
Laita jogurtti kulhoon ja raasta tai hienonna veitsellä tuore inkivääri.
Lisää inkivääri ja ripaus suolaa jogurtin joukkoon.
Raasta kurkku hienolla raastinterällä ja purista kurkkuraaste siivilässä siten, että ylimääräinen neste valuu pois.
Sekoita kurkkuraaste jogurtin joukkoon.
Tarkista maku.
Tarjoa seuraksi herkullinen Jokaiselle Tikka Masala lämmitettynä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: