Ruisnapit perunasalaatilla ja loimulohta
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- peruna
- sipuli
- omena
- maustekurkku
- majoneesi
- mustapippuri
- ruohosipuli
- loimulohi
- kylmäsavulohi
- graavilohi
Kevään juhlissa tai pikkusuolaisena iltapalaksi voit tarjota pieniä ruisnappeja, joiden päällä on keko raikasta perunasalaattia.
Ruisnapit perunasalaatilla ja loimulohta
8 kpl
3 kypsää keskikokoista perunaa
1 pieni sipuli (voit käyttää myös kevätsipulia)
1/2 pieni omena
1/2 maustekurkku
n. 1 dl majoneesia + mustapippuria myllystä
ruohosipulia
n. 100 g loimulohta (tai lämminsavu-, kylmäsavu- tai graavilohta)
Kuori perunat, sipuli ja omena.
Kuutioi peruna pieniksi kuutioiksi, silppua sipuli ja kuutioi omena ja maustekurkku.
Yhdistä ainekset. Sekoita joukkoon myös majoneesi, mustapippuria ja halutessasi hienonnettua ruohosipulia.
Laita jokaisen leivän päälle pieni pala loimulohta ja ruohosipulia.
Jaa ruisnappien päälle ja säilytä jääkaapissa suojattuna tarjoiluhetkeen saakka.