Punajuuriohratto

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

6 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

A. Vogel logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 rkl rypsiöljy
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynsi
  • 150 g siitakesieni
  • 3 dl riisi-ohraseos
  • 2 dl vesi
  • 5 dl Biotta Punajuuritäysmehu
  • 1 Herbamare kasvisliemikuutio, vähäsuolainen
  • 2 tl kuivattu rakuuna
  • (vaihtoehto) kuivattu timjami
  • mustapippurirouhe
  • Herbamare yrttisuolaseos
Pinnalle:
  • parmesaanijuusto
  • tuore rucola

Punajuuriohratto on ihana ateria pimeään ja kylmään vuodenaikaan.
Voit halutessasi höystää ruokaa pekonilla tai kylmäsavustetulla pororouheella.

Punajuuriohratto
4 annosta

2 rkl rypsiöljyä
1 iso tai 2 pientä sipulia
2 valkosipulinkynttä
150 g siitakesieniä
3 dl riisi-ohraseosta
2 dl vettä
5 dl Biotta Punajuurimehua
1 Herbamare Vähäsuolainen Kasvisliemikuutio
2 tl kuivattua rakuunaa tai timjamia
mustapippuria myllystä
(Herbamare Yrttisuolaa)

Pinnalle:
parmesaanijuustoa
rucolaa

Kuumenna öljy kattilassa tai paistokasarissa.
Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, sekä siitakesienet. Kääntele hetki. Lisää riisi-ohraseos ja käännä hetki.
Lisää vesi ja punajuurimehu vähän kerrallaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla. Murenna joukkoon vähäsuolainen kasvisliemikuutio, rakuuna tai timjami ja mustapippuri myllystä.
Anna kiehua, kunnes riisi-ohra on sopivan kypsää. Tarkista maku.
Raasta pinnalle parmesaanijuustoa ja koristele rucolalla.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: