Pestopasta

  • 10 min Työaika
  • 25 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Pestopasta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

134 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Pestopasta on todellinen arjen pikaruoka, varsinkin jos pesto on jo valmiiksi valmistettu. Basilikan tilalla voit käyttää osittain tai kokonaan myös muita yrttejä. Ylimääräisen peston voit pakastaa.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 2 ruukkua tuoretta basilikaa
  • 50 g parmesaanijuustoa raasteena
  • 50 g pinjansiemeniä TAI
  • cashewpähkinöitä (vaihtoehto)
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1½ dl oliiviöljyä
  • vettä
  • suolaa
  • 100-140 g spagettia TAI
  • 100-140 g muuta pastaa (vaihtoehto)
  • parmesaanijuustoa raasteena

Valmistusohje

  • Laita basilika, parmesaaniraaste, pinjansiemenet, valkosipulinkynsi ja oliiviöljy kulhoon ja jauha hienoksi tahnaksi sauvasekoittimella.
  • Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, valuta.
  • Sekoita joukkoon pestokastiketta.
  • Raasta pinnalle parmesaanijuustoa.
  • Koristele pestopasta basilikanlehdellä ja nauti!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä