Persilja-riisi

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Persilja-riisi

1 l vettä + 1 lihaliemikuutio
4 dl tummaa, pitkäjyväistä riisiä
1/2 – 1 tlk säilykepapuja (tai pakaste)
reilusti persiljaa silppuna

Lisää
riisit ja liemikuutio kiehuvaan veteen. Keittele kannen alla miedolla
lämmöllä n. 20 minuuttia välillä sekoitellen. Kun neste on haihtunut,
lisää pavut ja persilja.

Sekoita ja kuumenna. Tarjoa lihan tai kanan
seurana.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä