Naudan ulkofileepihvit ja Hasselbackan perunat
Uusimmat reseptit
Advertising information
Naudan ulkofileepihvi on takuuvarma tarjottava kaikille lihan ystäville. Maistuvan perunalisäkkeen valmistat kätevästi uunissa tai grillissä folioon käärittynä.
Naudan ulkofileepihvit ja Hasselbackan perunat
4 annosta
öljyä tai voita
1 pkt (n. 600 g) HK Naudan ulkofileepihvejä
suolaa
mustapippuria myllystä
Hasselbackan perunat:
4 isoa rosamunda-perunaa
1 rkl öljyä
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
Lisäksi:
n. 500 g vihreitä papuja
ripaus suolaa
1 tetra HK Punaviinikastiketta
Aloita perunoista. Pese perunat hyvin ja leikkaa niihin viipaleita siten, että ne jäävät perunan pohjasta kiinni, jolloin peruna on viuhkamainen.
Voitele perunat suolalla, pippurilla ja valkosipulilla maustetulla öljyllä. Kääri perunat folion sisään. Kypsennä grillissä tai uunissa 175 asteessa noin tunti.
Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Paista kuumassa pannussa rasvassa molemmin puolin. Kuumenna punaviinikastike pakkauksen ohjeen mukaan kasarissa.
Höyrytä seuraksi vihreitä papuja ja mausta ripauksella suolaa.