Kurkku-pekonikääröt

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 4.7/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

7 annosta
  • 170 g pekoni
  • 1 kpl kurkku
  • 1 ruukku tuore persilja

Hauskat pikkusuolaiset valmistat kurkusta ja pekonista. Pekonin voit korvata myös juustoviipaleilla.

Kurkku-pekonikääröt
n. 7 kääröä

170 g pekonia
1 kotimainen kurkku
7 persiljatupsua

Laita pekoni kylmälle pannulle ja laita liesi päälle. Anna pekonin paistua rapeaksi. Paista molemmin puolin.
Leikkaa kurkusta ohuita viipaleita koko kurkun pituudelta juustohöylällä.
Lado kurkkuviipaleet työlaudalle ja laita päälle pekoniviipaleet ja persiljaa. Käännä tiukalle rullalle ja kiinnitä rullat cocktailtikuilla.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä