Tomaattikastike
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Tomaattikastikeesta on moneksi.
Tomaattikastike sopii moneen. Arkena kastike sopii sellaisenaan vaikka lihapullien kanssa ja viikonloppuna kastiketta voi käyttää keittopohjana. Toki pienillä tuunauksilla tomaattikastikkeesta saadaan vaikka pizzakastike. Tämä kastike sopii parhaiten sellaisenaan riisin, couscousin tai pastan kanssa.
Advertising information
Ainekset
4 annosta
Tomaattikastike:
- 500 g paseerattuja tomaatteja
- 4 dl kermaa
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 punainen chilipaprika
- 2 tl juustokuminaa
- maun mukaan suolaa
- 2 rkl Maizenaa
- ½ dl vettä
Valmistusohje
- Mittaa paseerattu tomaatti, kerma, hienonnetut valkosipulinkynnet ja hienonnettu chilipaprika joukkoon ja mausta vielä juustokuminalla.
- Anna kiehua hiljalleen noin 10-15 minuuttia.
- Lisää suolaa maun mukaan
- Sekoita Maizena ja vesi keskenään ja valuta se höyryävään liemeen. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.
- Tarjoa tomaattikastike riisin, couscousin tai pastan kanssa.