Chimichurri

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
chimichurri
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

43 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Chimichurri on argentiinalainen marinadi ja maustekastike, jolla voit marinoida nautaa, possua tai broileria, tai tarjota sitä dippikastikkeena vaikkapa patongin seurana.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
Liha/broileri
  • 700 g possun ulkofileetä
  • tai naudan ulkofileetä
  • tai broilerin fileepihvejä
  • suolaa
  • mustapippuria
Chimichurri:
  • ½-1 punainen chilipaprika
  • 1 dl oliiviöljyä
  • ½ dl punaviinietikkaa
  • 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 tl fariinisokeria
  • 1-2 ruukkua tuoretta oreganoa

Valmistusohje

  • Puolita chilipaprika ja poista kanta ja siemenet.
  • Hienonna chili.
  • Sekoita kulhossa chilisilppu, oliiviöljy, punaviinietikka, hienonnetut valkosipulinkynnet, fariinisokeri ja hienonnetut yrtit.
  • Grillaa nuijitut porsaan- tai naudan ulkofileepihvit tai broilerinfileet grilliritilällä tai parilalla ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Sivele pinnalle chimichurria grillauksen aikana ja tarjoa loput marinadista grillatun lihan seurana.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä