Cake Popsit

Uusimmat reseptit
Advertising information
Cake Popsit ovat Amerikan trendiherkku. ”Kakkutikkareista” voit tehdä mitä mielikuvituksellisempia teematikkareita. Tässä ohje Cake Popseihin, joiden valmistukseen voit ottaa lapsetkin mukaan. Pidä valmiita palleroita kylmässä niin kauan, että tikku pysyy paikallaan helposti, muuten kuorruttaminen on hankalaa. Voit nopeuttaa palleroiden jähmettymistä laittamalla ne hetkeksi pakastimeen.
Säilytä valmiit Cake Popsit jääkaapissa tai pakastimessa.
Cake Popsit
noin 30 kpl
150 g voita
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 ½ dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 ½ dl vehnäjauhoja
½ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 munaa
Lisäksi:
100 g maustamatonta tuorejuustoa
Pinnalle:
200 g valkosuklaata
Dansukker Väriraesokeria tai nonparelleja
tikkukaramellitikkuja tai varrastikkuja
Sulata voi kattilassa. Sekoita puuhaarukalla joukkoon kuivat aineet. Sekoita lopuksi taikinaan munat yksitellen. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (noin 15×30 cm). Paista 175 asteessa 20?30 minuuttia. Jäähdytä.
Murenna kypsä taikina kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella joukkoon tuorejuusto. Pyöritä pieniksi tasakokoisiksi palloiksi ja nosta hetkeksi jääkaappiin tai pakastimeen.
Paloittele valkosuklaa syvälle lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
Paina tikut palleroihin ja kasta ne valkosuklaassa. Käännä suklaassa kastetut pallot vielä väriraesokerissa tai nonparelleissa. Nosta mieluusti pystyasennossa jääkaappiin tai pakastimeen hetkeksi jähmettymään. Säilytä viileässä tarjoiluhetkeen saakka.
Vinkki!
Voit koristella cake popsit vaikkapa miniatyyrieläimiksi tai mielikuvitushahmoiksi.