Uunissa savustettu lohi
Uusimmat reseptit
Advertising information
Sinituotteella on myynnissä savustuspusseja, joilla voi kotioloissakin saada aikaan herkullista savustettua ruokaa.
Tuotteita myydään eri tarkoituksiin, ulkogrillaukseen on omat tuotteensa.
Pakkaus sisältää tarkan, seikkaperäisen ohjeen, sekä muutamia reseptejä.
Pääpiirteittäin ruoanvalmistus etenee näin:
Anna ruoka-aineiden lämpötilan tasaantua huoneenlämpöiseksi.
Laita kala uunipussiin siten, että pussin pohjassa oleva teksti tulee peltiä vasten.
Laita pussi 275 asteisen uunin alimmalle ritilätasolle kuumalle pellille ja savusta ensin 15 minuuttia ja tiputa sitten lämpötila 175 asteeseen.
Jatka savustusta vielä 25-35 minuuttia.
Mausta suolalla ennen tarjoilua.
Tarjoa savustetun kalan lisänä esimerkiksi kermaviilikastiketta, tai tuubissa myytävää Felixin lohimajoneesia.
Katso lisää vinkkejä osoitteesta www.savu.fi