Uunikuhaa
Uusimmat reseptit
Advertising information
Jos haluat päästä helpolla, tai mikäli kalan fileoiminen tuntuu työläältä, valmista kala kokonaisena uunissa.
Näin valmistettuna kala on mukava nostaa myös vieraille tarjottavaksi, emännän tai isännän ei tarvitse kärytellä keittiössä pannun äärellä, vaan ruoka valmistuu lähes itsekseen uunissa.
Uunikuhaa 4-6:lle
2 keskikokoista/suurehkoa kuhaa
soijakastiketta
pieni pala tuoretta inkivääriä
1 ruukku tuoretta basilikaa tai korianteria hienonnettuna
Santa Marian Glaze-kastiketta
Poista kalasta tarpeen vaatiessa sisälmykset, suomusta.
Nosta huuhdellut ja kuivatut kalat öljyttyyn tai rasvattuun uunivuokaan.
Kaada kalan pinnalle kauttaaltaan hieman soijakastiketta.
Ripottele pinnalle hienonnettu inkivääri.
Silppua basilika tai korianteri, laita yrttisilppu kalan/kalojen sisään.
Voitele kalat Glaze-kastikkeella.
Kypsennä 175 asteisessa uunissa puolisen tuntia.
Tarjoa lisäksi Glaze-kastiketta ja Jasmin-riisiä.
Huom! Mikäli sinulla ei ole Glaze-kastiketta, voit korvata sen makealla chilikastikkeella.