Uunikuhaa aasialaisittain
- 10 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- n. 700 g kokonainen kuha
- 1 valkosipulinkynsi
- 2-3 rkl öljyä
- n. 2rkl kalakastiketta
Lisäke:
- 2 sipulia
- 1 purjo
- 1 sitruunaruohon tyviosa
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 pientä punaista chiliä siemenet poistettuna ja hienonnettuna
- 1-2 tl fariinisokeria
Dippi:
- ½ dl vettä
- 1-2 rkl kalakastiketta
- 1 tl sokeria
- 2 tl sitruunan mehua
- 2 pientä chiliä siemenet poistettuna ja hienonnettuna
- 1 valkosipulinkynsi
Valmistusohje
- Poista kalasta sisälmykset ja suomusta se.
- Tee kylkeen muutamia viiltoja ja työnnä viiltoihin hienonnettua valkosipulia.
- Kuumenna öljy isossa pannussa ja paista kalaan pinta molemmin puolin. Mausta kalakastikkeella.
- Nosta kala uunivuokaan odottamaan ja valmista lisäke.
- Kuumenna öljy pannulla ja paista viipaloidut sipulit, purjo, sitruunaruohon tyviosa, valkosipulit ja chilit. Lisää joukkoon myös fariinisokeri.
- Kääntele pannulla muutaman minuutin ajan ja levitä seos kalan päälle.
- Kypsennä kalaa 175 asteessa kymmenisen minuuttia, tai kunnes kala näyttää kypsältä.
- Sekoita dippikastikkeen ainekset keskenään ja tarjoa kalan seurana.
- Tarjoa lisäksi tuoretta korianteria ja Jasmin-riisiä.