Uunikuhaa aasialaisittain

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

14 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • n. 700 g kokonainen kuha
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2-3 rkl öljyä
  • n. 2rkl kalakastiketta
Lisäke:
  • 2 sipulia
  • 1 purjo
  • 1 sitruunaruohon tyviosa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 pientä punaista chiliä siemenet poistettuna ja hienonnettuna
  • 1-2 tl fariinisokeria
Dippi:
  • ½ dl vettä
  • 1-2 rkl kalakastiketta
  • 1 tl sokeria
  • 2 tl sitruunan mehua
  • 2 pientä chiliä siemenet poistettuna ja hienonnettuna
  • 1 valkosipulinkynsi

Valmistusohje

  • Poista kalasta sisälmykset ja suomusta se.
  • Tee kylkeen muutamia viiltoja ja työnnä viiltoihin hienonnettua valkosipulia.
  • Kuumenna öljy isossa pannussa ja paista kalaan pinta molemmin puolin. Mausta kalakastikkeella.
  • Nosta kala uunivuokaan odottamaan ja valmista lisäke.
  • Kuumenna öljy pannulla ja paista viipaloidut sipulit, purjo, sitruunaruohon tyviosa, valkosipulit ja chilit. Lisää joukkoon myös fariinisokeri.
  • Kääntele pannulla muutaman minuutin ajan ja levitä seos kalan päälle.
  • Kypsennä kalaa 175 asteessa kymmenisen minuuttia, tai kunnes kala näyttää kypsältä.
  • Sekoita dippikastikkeen ainekset keskenään ja tarjoa kalan seurana.
  • Tarjoa lisäksi tuoretta korianteria ja Jasmin-riisiä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä