Tonnikalasydämet
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- margariini
- vehnäjauho
- leivinjauhe
- maito
- vesi
- tonnikala tomaattikastikkeessa
- valutettu tonnikala
- paprika
- kerma
- kananmuna
- juustoraaste
Nämä pikkupiirakat on tehty Tupperwaren silikonisiin sydän-muffinivuokiin, vastaavia myy ainakin Bake and party.
Tonnikalasydämet 12 kpl
Pohjataikina:
100 g margariinia
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
0,5 dl maitoa tai vettä
Sekoita ryynimäiseksi seokseksi kylmä rasva ja kuivat aineet, lisää nopeasti sekoittaen kylmä maito tai vesi.
Painele taikina muffinivuokien pohjalle ja reunoille.
Käytin näihin täytteeksi eräältä nettitutulta tuliaisiksi saamaani lasipurkissa ollutta tonnikalaa tomaattikastikkeessa, lopputuloksena oli todella meheviä pikkupiirakoita.
Täyte:
300 g tonnikalaa tomaattikastikkeessa kastikkeineen
1 prk valutettua tonnikalaa
paprikaa suikaleina
Pinnalle:
2 dl kermaa
1 dl maitoa
3 munaa
150-200 g juustoraastetta
Nosta taikinan päälle tonnikalaa ja paprikasuikale, kaada päälle kerma-juustoraasteseos.
Paista 200 asteisessa uunissa puolisen tuntia.