Tonnikalakastike ja pastaa

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Tonnikalakastike ja pastaa

öljyä paistamiseen
1 silputtu sipuli
2 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 suikaloitu palsternakka tai juuripersilja
70 g tomaattipyrettä
1 tlk tomaattimurskaa + 1/2 – 1 tlk vettä
200 g Polar savulohi-sulatejuustoa
1 prk smetanaa
1-2 prk tonnikalapaloja vedessä
suolaa
timjamia
mustapippuria

Freesaa
sipulisilppu, valkosipuli ja palsternakka pannussa, lisää joukkoon
tomaattipyree ja -murska.

Lisää joukkoon sulatejuusto ja smetana,
kuumenna. Mausta suolalla, timjamilla ja mustapippurilla.

Nostele
varovasti joukkoon tonnikalapalat, kuumenna, mutta älä sekoittele
turhaan, jotta tonnikala pysyy paloina.

Tarjoa lisäksi pastaa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: