Tonnikala-simpukkapasta

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Välillä mietin miksi moni tarttuu niin herkästi eineksiin, kun helppoa ja nopeaa ruokaa voi valmistaa lähes samassa ajassa kuin lämmittäisi pakastepizzan.
Pastaruoat ovat monessa lapsiperheessä suosiossa, sillä ainekset ovat usein edullisia ja ruoka valmistuu nopeasti.
Yleensä myös pastat ovat lasten mieleen makunsa puolesta.

Teinityttönä usein keittelin makaronia erään kaverini kanssa ja siihen sotkettiin tonnikalaa ja raakaa sipulia silppuna.
Kutsuimme sitä tonnikalapöperöksi.
Tämä on astetta jalostetumpi versio.

Tonnikala-simpukkapasta

n. 400 g vihannespastaa
vettä
suolaa

tilkka öljyä
1 pieni sipuli silppuna
1-2 kevätsipulia varsineen silppuna
1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
3 prk tonnikalaa ja vihanneksia mexicana (Rainbow)
1 prk simpukoita valutettuna
3 dl kermaa
Santa Marian Chili Explosion -mausteseosta myllystä

Keitä pasta kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä, valuta.

Kuumenna tilkka öljyä kattilassa, kuullota sipulia, kevätsipulia ja valkosipulia hetki, lisää joukkoon tonnikala, simpukat ja kerma, anna kiehahtaa.
Mausta Chili Explosion -mausteseoksella, tai jollain muulla mausteella.

Lisää joukkoon valutettu pasta, sekoita tasaiseksi ja kuumenna.
Koristele tuoreilla yrteillä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä