Tomaattinen tonnikalapasta
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
Tomaattinen tonnikalapasta
1 sipuli hienonnettuna
1 porkkana suikaloituna
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 varsisellerin vartta viipaloituna
1-2 rkl öljyä
1 prk tomaattimurskaa
n. 1dl vettä
2 prk tonnikalapaloja vedessä
(sulatejuustoa)
basilikaa/oreganoa
suolaa
mustapippuria myllystä
10-12 kerää tagliatelle-pastaa
2-3 l vettä
suolaa
1rkl öljyä
Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
Käsittele kasvikset. Kuullota niitä kattilassa kuumassa öljyssä muutama minuutti, lisää sekaan tomaattimurska ja muut kastikkeen ainekset, tonnikalaa lukuunottamatta.Keitä kastiketta miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia.
Laita pasta, suolaa ja hieman öljyä kiehuvaan veteen, keitä n. 8 minuuttia.
Lisää tonnikala kastikkeeseen, tarkista maku.
Siivilöi pastasta vesi pois, yhdistä pasta ja kastike, sekoita keskenään.
Tarjoa lisäksi salaattia ja patonkia.