Tiikerirapuja kookoskastikkeessa
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 salottisipulia
- ½ punainen chilipaprika
- 200 g tiikerirapuja
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1 rkl kalakastiketta
- 1 rkl soijakastiketta
- 2 limeä
- 2-3 dl kookosmaitoa
- ½ rkl sambal oelek -chilitahnaa
- 2 rkl Dansukker Rukokidesokeria
- 1 rkl maizenaa
- 2 rkl vettä
- 1 ruukku tuoretta korianteria
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi ja salottisipulit.
- Hienonna chilipaprika ja poista sulatetuista ravuista kuori.
- Kuumenna öljy wokkipannussa ja lisää valkosipuli, salottisipuli ja chilipaprika. Kääntele hetki
- Lisää kalakastike, soijakastike ja limen mehu.
- Mittaa joukkoon kookosmaito, sambal oelek chilitahna, ruokokidesokeri ja veteen sekoitettu maizena.
- Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti.
- Lisää tarvittaessa joukkoon lisää maizena-vesiseosta tai kookosmaitoa.
- Lisää lopuksi tiikeriravut ja anna niiden kypsyä hetki.
- Ripottele pinnalle runsaasti tuoretta korianteria.
- Tarjoa seuraksi Jasmiini-riisiä.