Soijarouhepaneroitua kalaa

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Soijarouhe on osoittautunut monipuoliseksi tuotteeksi, vaikken ole sitä vielä kovin montaa kertaa ehtinyt testailemaan.
Tällä kertaa paneroin pakastekalapalat tummassa soijarouheessa. Toimi mainiosti!

Soijarouhepaneroitua kalaa

400 g pakasteseitä
1 muna
n. 1 dl tummaa soijarouhetta
Santa Marian lemon pepper & Dill -mausteseosta myllystä
rasvaa paistamiseen
1/2 limetti


Kääntele kohmeiset tai sulat kalapalat munassa, jonka rakenne on rikottu.
Kasta tämän jälkeen kalat soijarouheessa, jonka joukkoon on rouhittu mausteet.
Paista kuumassa pannussa rasvassa molemmin puolin n. 2-3 minuuttia/puoli.
Purista kypsien kalojen pinnalle limenmehua.

Tarjoa lisäksi perunasosetta tai esimerkiksi muhennettuja perunoita.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä