Pikapaistettuja Tiikerirapuja ja pitkäpapuja

Uusimmat reseptit
Advertising information
Pikapaistettuja Tiikerirapuja ja pitkäpapuja
300 g rapuja
250 g pitkäpapuja
2 rkl öljyä
1 ohueksi viipaloitu sipuli
10 cm pätkä suikaloitua purjosipulia
1 1-kyntinen valkosipuli hienonnettuna
1 hienonnettu sitruunaruohon tyviosa
2 viipaloitua punaista chiliä (joista siemenet poistettu)
1 tl sokeria
1 rkl kalakastiketta
0,5 rkl riisiviinietikkaa
Kuori ravut, poista suoli. Poista pavuista kärjet ja leikkaa ne muutaman sentin pätkiksi.
Kuumenna
öljy wokissa. Lisää sipuli, valkosipuli, sitruunaruoho ja chili ja
pikapaista keskilämmöllä muutama minuutti. Lisää pavut ja paista 2-3
minuuttia. Ota sivuun kaikki ainekset.
Kuumenna pannussa
tilkkanen öljyä, kypsennä ravut kauniin oransseiksi. Lisää joukkoon
kypsennetyt kasvikset, sokeri, kalakastike ja etikka. Sekoita
hyvin.
Tarjoa lisäksi riisiä.