Pestoinen uunilohi ja kantarelleja

  • 20 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
pestoinen uunilohi ja kantarelleja
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Tämä uunilohi on uskomattoman herkullinen ja se sopii arkeen ja juhlaan. Ruoka valmistuu helposti ja nopeasti kiireenkin keskellä. Kokeile vaihdellen punaista ja vihreää pestoa. Kantarellien tilalla voit käyttää muitakin sieniä.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • n. 800 g kirjolohifilee
  • ripaus suolaa
  • 4 rkl vihreää pestoa TAI
  • 4 rkl punaista pestoa (vaihtoehto)
  • 2 rkl voita TAI
  • 2 rkl öljyä
  • 1 l kantarelleja
  • ripaus suolaa
  • 2 dl kuohukermaa TAI
  • 2 dl ruokakermaa (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Paloittele ruodoton kirjolohifilee tasakokoisiksi paloiksi ja leikkaa jokaiseen nahkaan asti viilto.
  • Ripottele pinnalle kevyesti suolaa ja sivele pintaan vihreää tai punaista pestoa.
  • Käännä kirjolohipalat leikkauskohdasta nahkapuolet vastakkain ja nosta uunivuokaan vieretysten.
  • Kuumenna öljy pannulla ja paista kantarelleja hetki käännellen.
  • Mausta suolalla ja lisää joukkoon kuohukerma tai ruokakerma. Kiehauta.
  • Kaada seos kalapalojen päälle uunivuokaan.
  • Kypsennä 175-200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes kalat ovat sopivan kypsiä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä