Lohimureke
- 10 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2-4 annosta
- 1 ½ kg lohifileetä
- 2 dl kermaa
- 2 kananmunaa
- 1 tl suolaa
- sitruunapippuria TAI
- limepippuria (vaihtoehto)
- 2 rkl vehnäjauhoja
- ½-1 ruukku tuoretta tilliä
Valmistusohje
- Jauha kalafileet sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa hienoksi, lisää muut aineet ja jauha tasaiseksi.
- Kaada murekeseos leivinpaperilla vuorattuun leipä- tai kakkuvuokaan ja paista 175-asteessa uunissa noin 30 minuuttia.
- Voit laittaa murekemassan joukkoon tai väliin esimerkiksi pannulla paistettuja kantarelleja tai vihanneksia.
- Kumoa lohimureke ja tarjoa seuraksi remoulade- tartar- tai kermaviilikastiketta.
- Jos haluat lämpimän kastikkeen, suurusta vehnäjauhoilla kalalientä ja mausta sitruunamehulla ja sitruunapippurilla.