Lohi-kasvispannu grillissä

  • 20 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Grillin äärellä on mukava kokoontua perheen ja ystävien kesken. Kalan valmistus suoraan grilliparilalla voi olla haasteellista, sillä kala hajoaa helposti.
Heirolin Cerasafe + -pannu kestää grillin lämpötilan ja voit kypsentää siinä suoraan grillissä tai avotulella. Näin pienet kasvikset ja paloitellut raaka-aineet kypsyvät tasaisesti, eivätkä putoa grilliin.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 800 g lohifileetä
  • lime-pippuria
  • suolaa
  • vettä
  • 1 nippu tankoparsaa
  • 1-2 nippua kesäporkkanaa
  • 1 valkosipuli
  • öljyä

Ohje

  • Leikkaa lohifilee annospaloiksi ja tarkista, että ne ovat ruodottomia.
  • Esivalmista kasvikset.
  • Kiehauta kattilallinen vettä.
  • Lisää suola.
  • Poista tankoparsasta tyviosa ja kuori parsat kevyesti parsankuorimaveitsellä.
  • Käytä puhtaat kesäporkkanat kuorineen. Multaisat porkkanat tulee kuoria.
  • Kiehauta parsat ja porkkanat, mutta jätä ne napakoiksi. Valuta.
  • Irrota valkosipuleista kynnet ja käytä ne joko kuorineen tai kuorittuina.
  • Paista lohipalat kuumassa pannussa grillissä molemmin puolin.
  • Mausta lime-pippurilla ja suolalla.
  • Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja paista esikypsennetyt parsat ja porkkanat, sekä valkosipulinkynnet. Rouhi pinnalle karkeaa suolaa myllystä.
  • Tarjoa kasvikset paistetun lohen kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: