Lohi-kantarellipaistos
Uusimmat reseptit
Advertising information
Helppo kalaruoka valmistuu uunissa. Laita vain ainekset vuokaan ja vuoka uuniin.
Valmista noin puolessa tunnissa.
Lohi-kantarellipaistos 4-6 annosta
4 dl Uncle Ben’s kokojyväriisiä
6 dl vettä
2 rkl Touch of Taste äyriäisfondia tai kantarellifondia
3-4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 sipuli silppuna
1 pieni kesäkurpitsa paloiteltuna
2-4 dl kantarelleja
200 g herne-maissi-paprikaseosta pakastealtaasta
n. 700 g lohta kuutioina
suolaa
Santa Marian lemon pepper & dill mausteseosta
2 pss Blå Bandin kantarellikastikejauhetta
2 dl vettä
2 dl maitoa
Mittaa riisi ja vesi uunivuokaan, sekoita joukkoon fondi.
Silppua valkosipuli, sipuli ja kesäkurpitsa, paloittele kantarellit, laita ne uunivuokaan.
Kaada päälle herne-maissi-paprikaseos.
Kypsennä 175-200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Keitä sillä välin pinnalle tuleva kastike ja paloittele kala nahattomiksi kuutioiksi.
Mittaa kattilaan kantarellikastikejauhe, vesi ja maito, kiehauta.
Laita kalapalat uunivuokaan, mausta suolalla ja lemon pepper & dill -mausteseoksella.
Kaada päälle kantarellikastike.
Jatka kypsennystä noin 15 minuuttia, tai kunnes neste on imeytynyt riiseihin.
Ripottele valmiin ruoan pinnalle kevätsipulia, ruohosipulia tai tilliä.