Kuhaa, voikastiketta ja parsakaalia

  • 20 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

46 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Pernod Ricard logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Raikkaan hedelmäinen Jacob’s Creek UnVINED Riesling
Jacob’s Creek UnVINED Riesling 75 cl, alkoholipitoisuus 0,50 %, sokeripitoisuus 53 g/l, kierrekorkki.

Vihertävän keltaisen valkoviinin tuoksusta voi tunnistaa sitruunan, limetin ja kukkien aromeja. Maussa korostuu hedelmäisyys ja raikkaus. Hapokkuus peittää sopivasti makeutta ja tekee viinin mausta tasapainoisen.

Kehittelin valkoviinille sopivan reseptin.

Kuha on upea kala, joka kypsyy nopeasti myös pikanälkään. Voit korvata kuhan myös muilla vaalealihaisilla kaloilla. Tarjoa seuraksi ihanaa voikastiketta ja höyrytettyä parsakaalia.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 25 g voita
  • tai margariinia
  • 2 kuhafileetä
  • ripaus suolaa
  • 100 g voita
  • 1 sipuli
  • 1 dl vettä
  • ½ dl tuoretta tilliä
  • ripaus suolaa
  • mustapippurirouhetta
  • vettä
  • 1 tl suolaa
  • 200 g parsakaalia

Ohje

  • Laita vesi kattilaan ja kiehauta.
  • Lisää suola ja paloiteltu parsakaali.
  • Anna kiehua muutaman minuutin ajan, kunnes parsakaali on hieman pehmentynyt, mutta siinä on vielä puruvastusta.
  • Valuta.
  • Valmista sillä välin kala ja kastike.
  • Kuumenna voi pannulla.
  • Paista kuhafileet molemmin puolin.
  • Mausta suolalla.
  • Valmista kastike.
  • Sulata voi kattilassa, mutta älä ruskista.
  • Lisää joukkoon hienonnettu sipuli.
  • Kääntele hetki, kunnes sipuli pehmenee.
  • Lisää vesi.
  • Anna kiehua hetki, kunnes kastike sakenee.
  • Lisää joukkoon silputtu tilli.
  • Mausta ripauksella suolaa ja mustapippurirouheella.
  • Tarjoa paistettu kuhafilee voikastikkeen ja parsakaalin kanssa.
  • Vinkki! Voit höyryttää parsakaalin myös höyrykattilassa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: