Kesäinen savulohi Oivallus!
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- Pågen Oivallus Subs! palaleipä
- varhaisperuna
- vesi
- suola
- maustekurkku
- omena
- tilli
- kesäsipuli
- limen mehu
- sitruunapippuri
- limepippuri
- kermaviili
- savulohi
- herneenverso
Kesähelteillä ruoka maistuu ihanalta ulkoilmassa nauttien. Valmista raikkaat ja ruokaisat leivät valmiiksi ja nauti terassilla tai parvekkeella kylmän juoman kanssa.
Kesäinen savulohi Oivallus!
6 annosta
1 pkt Pågen Oivallus Subs! palaleipää
1/2 l pieniä varhaisperunoita
vettä
suolaa
1 maustekurkku pieninä kuutioina
1 omena pieninä kuutioina
1/2 ruukkua tilliä
1 kesäsipuli varsineen
1/2 limen mehu
1/4 tl sitruuna- tai limepippuria
200 g kermaviiliä
250 g savulohta
herneenversoja
Keitä hyvin pestyt varhaisperunat suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja anna jäähtyä.
Kuutioi maustekurkku ja kuorittu omena.
Hienonna tilli ja kesäsipuli varsineen.
Sekoita ainekset kulhossa ja purista joukkoon limemehua.
Mausta sitruuna- tai limepippurilla.
Sekoita joukkoon kermaviili. Tarkista maku.
Jaa perunasalaatti Oivallus Subs! leipäpalojen alemmille paloille ja jaa savulohi päälle.
Koristele herneenversoilla.
Nosta päälle kansi ja nauti!
Vinkki! Valmista lasten käteen sopivat leivät Pågen Kuitupaloista!