Kalaa tomaatti-kookoskastikkeessa ja pastaa

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Kalaa tomaatti-kookoskastikkeessa

800 g pakasteseitä kuutioina
1/2 dl vehnäjauhoja
tilkka öljyä tai margariinia paistamiseen
2 tl kalamaustetta
(meri)suolaa
lime- tai sitruunapippuria
3 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
100 g purjoa silppuna
1 tlk tomaattimurskaa
1,5 dl lime-kookoskermaa (5%)
korianteria silppuna 

Kääntele kalapalat jauhoissa, joiden joukossa on kalamauset, suola ja pippuri.

Kuumenna öljy pannussa, paista kalapalat.

Lisää
joukkoon valkosipuli ja purjo, kääntele hetki. Lisää joukkoon
tomaattimurska ja lime-kookoskerma, anna kiehua kymmenisen minuuttia
kannen alla. Ripottele joukkoon tuoretta korianteria.

Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Tarjoa pastan tai perunasoseen kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä