Joulupöydän kalaisat suupalat
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- Pågen Jouluisa leipäviipale
- smetana
- punasipuli
- omena
- kananmuna
- maustekurkku
- tilli
- sinappi
- lime-pippuri
- silli
- kylmäsavulohi
Joulunajan pienet suupalat sopivat aamupalalle, iltapalalle tai juhlahetkeen.
Valmista upea sillitartar tai lohitartar, tai tee kerralla kaksinkertainen annos ja lisää toiseen silliä ja toiseen lohta.
Joulupöydän kalaisat suupalat
noin 10 annosta
Sillitartar tai lohitartar
5 Pågen Jouluisa ?leipäviipaletta
200 g smetanaa
1 pieni punasipuli
½ omena
3 keitettyä kananmunaa
1 keskikokoinen maustekurkku
½ dl hienonnettua tilliä
2 tl sinappia
lime-pippuria myllystä
100 g silliä TAI 150 g kylmäsavustettua lohta
Kuori ja hienonna punasipuli.
Kuori ja kuutioi omena aivan pieniksi kuutioiksi.
Keitä kananmunat kypsiksi, kuori ja hienonna veitsellä.
Kuutioi maustekurkku ja hienonna tilli.
Laita ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon sinappi, lime-pippuria myllystä maun mukaan ja lopuksi hienonnettua silliä tai kylmäsavustettua lohta.
Voit halutessasi jättää muutaman lohiviipaleen koristeluun.
Ota jokaisesta leipäviipaleesta pyöreällä tai muun mallisella muotilla paloja ja lusikoi täytettä palojen päälle.
Koristele halutessasi tillillä.
Säilytä kylmässä kelmun alla tarjoiluhetkeen saakka.