Chili-limettirapuja

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

21 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Ravuista valmistat helposti herkullista pikkupurtavaa.
Tarjoa sellaisenaan riisin kanssa tai vaikkapa vaalean leivän seurana.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 200 g tiikerirapuja
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl tuoretta inkivääriä
  • 1-2 tl palmusokeria
  • 1 rkl kalakastiketta
  • 2 limen mehu
  • mustapippurirouhetta
  • 1 tl chilipaprikaa
  • öljyä
  • 2-3 limetin lehteä

Valmistusohje

  • Sulata ravut, kuori ja poista suoli selkäpuolelta.(Tee viilto kevyesti selkään ja nosta tumma suoli pois) Jätä halutessasi pyrstöt.
  • Sekoita hienonnettu valkosipulinkynsi, inkivääri, palmusokeri, kalakastike, limenmehu, mustapippuri ja hienonnettu chilipaprika keskenään.
  • Kuumenna öljy pannulla.
  • Laita ravut pannulle ja kääntele kovalla lämmöllä, kunnes ravut muuttuvat oransseiksi.
  • Lisää mausteliemi ja kuumenna.
  • Tarjoa!
  • Vinkki! Mikäli pakastimessasi on limetinlehtiä, poista lehtiruodit ja hienonna limetinlehdet hienoksi mausteliemen joukkoon.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä