Chili-limettirapuja
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 200 g tiikerirapuja
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 rkl tuoretta inkivääriä
- 1-2 tl palmusokeria
- 1 rkl kalakastiketta
- 2 limen mehu
- mustapippurirouhetta
- 1 tl chilipaprikaa
- öljyä
- 2-3 limetin lehteä
Valmistusohje
- Sulata ravut, kuori ja poista suoli selkäpuolelta.(Tee viilto kevyesti selkään ja nosta tumma suoli pois) Jätä halutessasi pyrstöt.
- Sekoita hienonnettu valkosipulinkynsi, inkivääri, palmusokeri, kalakastike, limenmehu, mustapippuri ja hienonnettu chilipaprika keskenään.
- Kuumenna öljy pannulla.
- Laita ravut pannulle ja kääntele kovalla lämmöllä, kunnes ravut muuttuvat oransseiksi.
- Lisää mausteliemi ja kuumenna.
- Tarjoa!
- Vinkki! Mikäli pakastimessasi on limetinlehtiä, poista lehtiruodit ja hienonna limetinlehdet hienoksi mausteliemen joukkoon.