Savulohikakku
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- paahtoleipäviipale
- paahtoleipä
- kalaliemi
- kasvisliemi
- tillimajoneesi
- lämminsavulohi
- punainen paprika
- rapujuusto
- katkarapu
- tilli
Helppo ja tavallista voileipäkakkua edullisempi voileipäkakku valmistetaan rullaksi tekemällä. Loistava tarjottava iltapalaksi voileipien sijaan tai vierastarjottavaksi. Kalan tilalla voit käyttää täytteeseen myös esimerkiksi kinkkurouhetta tai kasviksia.
Savulohikakku
10 annosta
12 isoa paahtoleipäviipaletta
1 dl kala-, tai kasvislientä
Täyte:
175 g tillimajoneesia
250 g lämminsavulohta
½ punainen suippopaprika kuutioina
Pinnalle:
200 g Kavli kevyt rapujuustoa
100 g tillimajoneesia
100 g katkarapuja
½ suippopaprika
tilliä
Leikkaa leivistä reunat. Levitä viipaleet leivinpaperin päälle vieretysten suorakaiteen muotoon, kostuta kala-, tai kasvisliemellä. Sekoita tillimajoneesi, lämminsavulohi ja paprikakuutiot tasaiseksi tahnaksi. Levitä seos kostutetuille leipäviipaleille ja kääri tiukaksi rullaksi. Nosta tarjoiluvadille.
Sekoita kevyt rapujuusto ja tillimajoneesi ja levitä seos rullan pinnalle.
Koristele katkaravuilla, paprikalla ja tillillä.